Set raons per odiar la neteja de la casa i per què hauries contractar algú que netegi per tu (7)

A la gran majoria de la població no li agrada ni un polsim haver de fer les tasques de la neteja, menys si són comunitàries. És més, molta gent odia netejar i prefereix contractar a algú perquè ho faci per ells. Ets tu un/a d’ells/es?

Avui volem repassar 7 raons per odiar la neteja de la teva comunitat que segur que et sonen molt. I és que, el millor que pots fer en aquesta vida és contractar algú perquè netegi per tu i així dedicar més temps fent el que més t’agrada. Per aquestes raons hauries contractar algú que netegi per tu ASAP.

1. No sé netejar bé
I és que netejar correctament no és una tasca gens fàcil. Qui pensi que ordenar i netejar una estància perquè quedi molt bé, és una cosa que qualsevol pot fer, s’equivoca.

Cal saber quins productes fer servir, conèixer tots els trucs i ser una persona organitzada. Una cosa és passar l’escombra i fregar (això ho sabem fer tots), i una altra molt diferent és deixar la casa com un mirall.

Qui sap, sap, i qui no, demana ajuda.

2. Netejar a fons és massa complicat
Ho és, no hi ha dubte d’això. O potser saps quina és la millor manera de netejar els vidres? O deixar les persianes lluents? O com aconseguir que els banys facin olor a flors? (si ets una oficina). O com treure totes les restes de menjar del forn? (si ets un restaurant)

No és bufar i fer ampolles. No senyor.

3. Odi perdre el temps netejant
Estem segurs que t’agradaria emprar el temps que passes netejant a fer una altra cosa, oi? I és que una de les raons més comuns per odiar la neteja és aquesta: odiar perdre el temps.

Quan has de fer una tasca per obligació (com netejar o estudiar), se’t ocorren 50.000 altres coses que podries estar fent en aquest moment. I penses: odi, odi, odi estar perdent el temps d’aquesta manera. Odio netejar!

Mantenir la teva escala o estancies comunes d’una comunitat neta, requereix de molt temps, no ens hem d’enganyar. Si prefereixes dedicar-lo a fer altres coses, millor que demanis ajuda als professionals com Tecnodemo Ibèrica.

4. Quan netejo m’ embruto
Pols, restes de menjar, productes de neteja? Tot això acaba sobre la nostra roba cada vegada que anem a netejar .

Les teves mans es queden arrugades, les ungles es tornen negres de la brutícia que se’ls pega, la roba s’embruta o es taca amb lleixiu, acabes suat i amb pèls de boig/a?

Netejar sí que netejes, però també t’embrutes!

5. Mai em quedo satisfet/a amb la meva neteja
Una altra raó per odiar la neteja és no quedar-se totalment satisfet/a un cop has acabat. Per què?

Doncs perquè no ets un professional i segurament no ho hagis fet tan bé com esperaves.

Et passes hores ordenant, netejant, fregant, escombrant, polint? Perquè, un cop acabes, t’adones que el que has fet no ha estat tan net com t’agradaria.

Però no et preocupis, que això té solució: deixa que Tecnodemo Ibèrica netegi casa teva en un Pim pam.

6. Els productes de neteja són massa cars
D’acord, no són preus astronòmics però si compres productes específics per a cada tasca de la casa (que és el que hauries de fer, oblida’t dels Tot en un), El tiquet mitjà de la teva compra pot pujar bastant.

No seria ideal no haver d’usar productes per netejar? O més encara, ¿no seria perfecte no haver de netejar mai?

7. Netejar és el més avorrit que hi ha al món

Netejar no acostuma a ser una cosa divertida (encara que hi ha moltes maneres de passar-ho bé netejant, sempre que siguis creatiu/va). Per això és millor deixar aquesta tasca a un professional, per no avorrir i poder-te dedicar a fer coses més emocionants.

Què aconseguiràs si contractes a algú que netegi per tu?

I és que, havent totes aquestes raons per odiar la neteja? ¿No creus que el millor de tot seria contractar un professional de la neteja perquè netegi per tu?

A Tecnodemo Iberica ho tenim clar. Si odies netejar, ens necessites. Per què..

Perquè la teva comunitat quedarà molt més neta: els professionals de la neteja són professionals per alguna cosa. Són uns CRACKS netejant i ordenant, molt més que tu (i és que tu ja tens prou sent un crac en les teves coses, no?).
Perquè estalviaràs temps: netejar  la teva comunitat o pàrquing són hores i hores que podries estar dedicant a altres coses. 
Perquè els teus amics / família / parella es quedaran sorpresos: ¿no t’agradaria veure la cara dels teus coneguts cada vegada que entren a la teva escala i veuen que està lluent com una patena?
I perquè et podràs dedicar al que més t’agrada: menys temps netejant  = molt més temps fent el que t’agrada. Matemàtiques pures.
No creus que ja és hora de contractar a Tecnodemo Iberica perquè netegi la teva casa?

Hi ha moltes més raons per odiar la neteja. Ens dius quina és la teva? Recorda que a Tecnodemo Iberica podem ajudar-te a eliminar aquestes raons.  Simplement contracta a un dels nostres serveis perquè faci la feina i no hagis de perdre el temps netejant.

Visca els professionals de la neteja!

Font: mypoppins.com

Leave a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Compartir
Idioma »